VTK JobFair 2019 - March 1st

ALTEN BELGIUM is een vooraanstaand bedrijf in technische consultancy firma in engineering, IT en Life science. Bij Alten draait het om kennis. Onze opdrachtgevers zijn toonaangevende bedrijven uit alle business sectoren: Automotive, Telecom, Aeronautics & Space, Consumer Electronics, Pharmaceuticals, Finance. Voor deze bedrijven werken wij aan zeer uiteenlopende projecten.

In de eerste plaats gaan we op zoek naar graduate consultants. Dit zijn doorgaans gedreven en flexibele mensen met een technische achtergrond, zoals ingenieurs, bio-ingenieurs, computerwetenschappers of mensen uit de exacte wetenschappen. Deze consultants zijn de bouwstenen van ALTEN en worden ingezet op de verschillende projecten. Na verloop van tijd kunnen de consultants zich gaan oriënteren als technisch expert, generalist, project manager of meer richting business development gaan.

We bieden onze consultants een gevariëerde job aan in een multinationale omgeving. Als consultant zal je op korte termijn veel verschillende projecten kunnen uitvoeren en je ontwikkelen zoals jij het wilt. De diversiteit van onze klanten zorgt ervoor dat je ervaring kan opdoen in verschillende industrieën en verschillende vaardigheden kan ontwikkelen. Bij Alten steunen we jou met opleidingen en met de juiste projecten zodat je zelf je carrièrepad en toekomst kan uitstippelen. Daarnaast zijn we ook op zoek naar kandidaten die een feeling hebben met business development en management om onze commerciële teams te versterken. Deze Business Managers zullen hun eigen Business Unit opstarten, een klantenportfolio uitbouwen en nieuwe consultants aanwerven om de teams te versterken.

Bij ALTEN Belgium weten we dat onze werknemers onze grootste troef zijn bij het versterken van de marktpositie van ons bedrijf. Om ervoor te zorgen dat we de beste match vinden tussen onze werknemers en ons bedrijf, hebben we een grondige aanwervingsprocedure uitgewerkt die bedoeld is om uit te zoeken welke toegevoegde waarde u kunt bieden, wat uw verwachtingen zijn en welke mogelijkheden we u kunnen aanbieden. Gedurende de hele aanwervingsprocedure hechten we veel belang aan kwaliteit, objectiviteit en feedback.