VTK JobFair 2018 - March 7th

Ben je een IT-junior en klaar om je eerste stappen als een pro te zetten? Zet dan meteen de juiste. Ruil de schoolbanken in voor een driver seat bij een van de grootste ICT-specialisten – wereldwijd. Wat denk je ervan om elke dag te kunnen werken met de meest innovatieve technologieën? Om helemaal je ding te doen in uitdagende projecten voor gerenommeerde klanten? Juist ja. Is IT jouw toekomst, dan beleef je die nergens beter dan bij Cegeka!

De technologieën die je leerde tijdens je opleiding, zijn morgen al voorbijgestreeft. Up-to-date blijven is een must. Gelukkig hoef je daarvoor niet terug naar de schoolbanken. Bij Cegeka investeren we continu in jouw talent, tijdens je werkdag. Externe opleidingen, on the job trainingen, competence centers, (buitenlandse) conferenties, … Bij ons beleef je het nieuwste van het nieuwste. Vanop de eerste rij. Zo maak je je carrière 100% future proof.

Ga op zoek naar de gepaste job bij Cegeka: surf naar onze website, solliciteer en/of neem voor meer informatie contact op met elke.picquet@cegeka.com !