VTK JobFair 2018 - March 7th

Cegeka is een toonaangevend ICT bedrijf dat kwalitatieve oplossingen biedt aan zijn klanten. We streven steeds naar een oplossing op maat, zeg maar de ideale match voor de klant om zijn doelstellingen te bereiken. Ook bij uitbreidingen van ons team zoeken we naar deze match. Competenties en karakter zijn voor ons essentieel, naast ervaring en ambities. Cegeka investeert voortdurend in talent management opdat elke medewerker zijn potentieel kan realiseren.

Cegeka organiseert in maart en april “Meet & Sign” dagen. Tijdens deze sollicitatiedagen krijg je de kans om Cegeka beter te leren kennen en om te solliciteren voor één van onze ambitieuze jobs voor Young Starters. Is er een match tussen jou en de functie? Dan ga je meteen diezelfde dag nog met een contract naar huis!

Als Young Professional kan bij ons je carrière starten als: - Software Developer - Infrastructure Engineer - CIO van de toekomst - Functioneel Consultant - Functioneel Analist - Security – Penetration Tester/Cyber Security Engineer