VTK JobFair 2018 - March 7th

CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld, met merken als New Holland Agriculture, Case IH en Iveco.

Het bedrijf heeft 3 vestigingen in België. In Zedelgem ontwerpen, ontwikkelen en produceren meer dan 2300 medewerkers maaidorsers, hakselaars en balenpersen van het merk New Holland, met een ervaring en knowhow van meer dan 100 jaar. De Capital divisie, die ook gevestigd is in Zedelgem, zorgt voor de financiële ondersteuning van zowel de dealers als de eindklanten.

De vestiging in Antwerpen, die ook al meer dan 50 jaar bestaat, produceert tractoronderdelen (hoofdzakelijk achterassen en aandrijfsystemen) en telt ongeveer 900 werknemers.

Het commerciële kantoor in Groot-Bijgaarden ondersteunt de verkoop en service van vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, bussen en voertuigen voor specifieke toepassingen van het merk Iveco sinds 1975.

Tinneke Oreel tinneke.oreel@cnhind.com Meer informatie over CNH Industrial, haar 12 merken en alle producten kan je vinden op www.cnhindustrial.com