VTK JobFair 2019 - March 1st

Algemene Aannemingen Van Laere NV, gevestigd te Zwijndrecht (nabij Antwerpen), werd opgericht in 1938. Reeds in 1948 kreeg Van Laere NV een erkenning in de hoogste klasse: Klasse 8. Dankzij een doorgedreven diversificatie is Van Laere NV geëvolueerd van een woning- en appartementenbouwer naar een algemeen aannemer met prestigieuze referenties in de burgerlijke bouwkunde, waterbouw, grond- en wegeniswerken alsook in industriebouw, kantoren, ziekenhuizen, residentiële projecten en woonzorgcentra. Ook in “Turn-key” en PPS-constructies heeft Van Laere in het recente verleden succesvol projecten gerealiseerd.

Kernwaarden: – Een veilige werkomgeving – Fier zijn op realisaties van het bedrijf – Werken in team – samen sterker – Passie – drive – dynamische omgeving – Klantgericht – Financieel gezond – groeipotentieel – Open- en transparante communicatie – Respect voor iedereen – Lerende organisatie

Algemene Aannemingen VAN LAERE N.V. is een 100 % Belgische firma. Samen met onze twee dochterondernemingen streven we elke dag naar een optimale kwaliteit voor onze klanten. Als bouwgroep stellen we zo'n 500 personeelsleden te werk, waaronder een 100-tal ingenieurs. Persoonlijke ontwikkeling en groei in een collegiale omgeving worden bij Van Laere hoog in het vaandel gedragen. Wij zijn steeds op zoek naar gedreven mensen om bij ons te werken als calculator, projectleider, werfleider, en werkvoorbereider. Ook om een stage te lopen bent u steeds welkom bij ons.