VTK JobFair 2018 - March 7th

Vinçotte biedt objectieve en adviserende services op het vlak van inspectie, certificatie, conformiteitsevaluatie en opleiding. Onze expertise is onze kracht. En onze kracht … dat zijn onze medewerkers. Werken bij Vinçotte dat is

  • 1600 medewerkers die hun ongeëvenaarde **expertise **elke dag met ongebreidelde **passie **inzetten voor een steeds veiligere & efficiëntere samenleving.
  • Onze expertise elke dag verder ontwikkelen. Onze medewerkers worden aangemoedigd om te groeien & initiatief te nemen, iedereen krijgt de kans om zijn eigen kennis te ontwikkelen en die vervolgens uit te breiden naar andere domeinen. Daarnaast adviseren onze experten ook bij het opmaken van nieuwe wetten en richtlijnen.
  • Elke dag opnieuw kunnen tellen op de Vinçotte Community: leergierige, gedreven collega’s waarop je kan vertrouwen en die je ondersteunen in je job.
  • **Impact **hebben. Door hun zin voor innovatie, creativiteit & oplossingsgerichtheid, hebben onze professionals impact en maken ze het verschil voor onze klanten, voor Vinçotte en voor de samenleving.

Meer informatie op www.vincotte-jobs.be !