VTK JobFair 2020 - March 11th

Met toonaangevende bedrijven zoals BAM Interbuild, BAM Contractors en BAM Galère is Koninklijke BAM Groep een belangrijke speler op de Belgische bouwmarkt.

BAM Interbuild: BAM Interbuild is gespecialiseerd in de grootste en meest complexe gebouwen in Vlaanderen en Brussel en richt zich zowel op de privémarkt als publieke markt. Met 'Building Skylines Together' als slogan, bouwen wij samen met ons team aan prestigieuze projecten: residentiële gebouwen, kantorencomplexen, ziekenhuizen, scholen, etc. Projecten zoals het MAS en het Havenhuis in Antwerpen, en de Finance Tower, het NAVO hoofdkwartier, en het Résidence Palace in Brussel zullen zeker een belletje doen rinkelen. Wij gaan voor veiligheid, toegevoegde waarde, ondernemerschap en één groot team!

BAM Contractors: Dag in, dag uit geven onze BAM-medewerkers vorm aan een betere leefomgeving. Daar staat ook onze baseline voor: Together we create space.Dit maken we waar dankzij de realisatie van spoorwerken, wegenwerken, tunnels en bruggen die de veiligheid en mobiliteit van de weggebruiker verhogen, en industriële projecten die bijdragen aan de economische welvaart. Met deze expertises profileren we ons ook als dé uitgelezen partner in de realisatie van omvangrijke en complexe projecten. Onze landelijke dekking stelt ons bovendien in staat om zowel onze publieke als private klanten een nabije dienstverlening te garanderen. Multidisciplinair, duurzaam en betrouwbaar, dat is BAM Contractors.