VTK JobFair 2019 - March 1st

/De uitdaging van de toenemende urbanisatie, de verzilvering, de nood aan meer duurzaam leven en ondernemen en de opportuniteiten die de vierde industriële revolutie met zich meebrengt. In deze boeiende tijden wil Groep Van Roey het verschil maken in het leven van mensen. Daarom creëren wij leefbare en duurzame omgevingen waar mensen graag wonen, werken, leren, winkelen en sporten.

Van familiaal bouwbedrijf zijn we de laatste decennia geëvolueerd naar een groep van 9 bedrijven. Vandaag hebben we alle competenties in huis om gebouwen te ontwerpen, bouwen, financieren, onderhouden en te exploiteren (DBFMO) in de meest uiteenlopende sectoren en in heel België.

Wij werken niet op een traditionele, sequentiële manier maar wel met iedereen die betrokken is bij een project vanaf het begin rond de tafel. Deze holistische visie sluit perfect aan bij onze bedrijfscultuur van kwaliteit, openheid, engagement, respect en samenwerking. Groep Van Roey bouwt met mensen.

Wil jij ook mee bouwen aan een bedrijf dat vooruit denkt en oplossingen formuleert voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag en morgen? Dat steeds vertrekt van een slim ontwerp dat de gebruikers centraal stelt en maximaal gebruik maakt van duurzame materialen, hernieuwbare energie, energiezuinige technieken en slimme sensortechnologie? Dat vandaag al bekijkt hoe we morgen kunnen bijdragen tot een fossielvrije, circulaire economie? Kijk snel op www.vanroey.pro voor onze vacatures.