VTK JobFair 2020 - March 11th

Infrabel

Infrabel bouwt, onderhoudt en vernieuwt de spoorweginfrastructuur in België: sporen, wissels, bruggen, tunnels, overwegen en seinen. Ook sturen we alle treinen aan die op ons spoornet rijden. 24 uur op 24 en 7 dagen op 7.

Met zo’n 11.000 medewerkers werken we elke dag aan een veilig, modern & kwalitatief spoorwegnet. Dit is onze bijdrage aan een duurzame mobiliteit voor de samenleving.

Stuk voor stuk gepassioneerde medewerkers die uitblinken in hun vakgebied en elke dag hun talenten inzetten voor hun job. In een bedrijf in volle innovatie, met behulp van de nieuwste technologieën, met veel flexibiliteit en met ruimte om te groeien.

Onze waarden, onze cultuur:

Word ondernemer van je carrière. Bij ons ben jij aan zet! Bij Infrabel Academy leren we je alle kneepjes van het vak en geven we samen met jou richting aan je carrière. Zin om intern door te groeien of een nieuwe weg in te slaan binnen ons bedrijf? Dat kan!

Groei op je eigen tempo. Een gezonde balans tussen werk en vrije tijd maakt een mens gelukkig. Wij bieden jou de flexibiliteit en de ruimte om te leven en werken op jouw ritme.

Ga samen met ons voor duurzame mobiliteit. Bij Infrabel kom je terecht in een hecht team en draag je jouw steentje bij aan het vervoer van de toekomst. Jouw inzet is van onschatbare waarde voor de samenleving.