VTK JobFair 2019 - March 1st

MCA heeft 12 jaar geleden voet aan wal gezet in België en in die tijd hebben we een uitgebreid netwerk uitgebouwd in de grootste industriële sectoren van het land.

Consultancy houdt in dat ingenieurs bij ons worden ingezet als ‘technisch consultant’ in grote projecten variërend van 6 maand tot 3 jaar. Naast een grote variëteit aan technische projecten aanbieden bij bekende namen in; HVAC, nucleaire centrales, chemie, industriële automatisatie, studiebureaus, farmaceutica, machinebouw, aerospace en automotive sector, is het voor ons ook belangrijk dat de consultant een team achter zich heeft staan waar hij altijd mee in contact staat mochten er zich problemen voordoen maar die hem ook regelmatig zullen opvolgen om een goed verloop van het project te garanderen.

MCA heeft een langetermijnvisie voor zijn consultants voor ogen waarbij we telkens de technische competenties en persoonlijke waarden van de consultant koppelen aan het geschikte project. Na een project komen er telkens meer deuren open te staan qua doorgroeimogelijkheden zowel binnen het commercieel team van MCA of als technisch expert bij de klant.

Wij bieden projecten voor technische profielen (gaande van technische bachelor tot burgerlijk en industrieel ingenieur). Vooral elektromechanische ingenieurs vinden via ons snel de weg naar hun eerste project maar we richten ons ook op mechanische, elektrische, elektronische en (bio)chemische ingenieurs.