VTK JobFair 2020 - March 11th

De toekomst kan voor sommigen veraf lijken, maar is zeer nabij voor Sweco. Onze gebouwinstallatieadviseurs werken momenteel aan het binnenklimaat van een nieuw ziekenhuis dat binnen vijf jaar patiƫnten zal opnemen. Onze verkeersingenieurs zijn een nieuwe ondergrondse metrolijn aan het analyseren, die binnen tien jaar zal opengaan. Onze ruimtelijke planners ontwerpen nu een project dat binnen 15 jaar zal uitgroeien tot een levendige, dynamische stadswijk. Het is de taak van Sweco om een stap vooruit te blijven. Het resultaat van ons werk wordt de toekomstige realiteit voor anderen.

Sweco geeft vorm aan de steden en gemeenschappen van morgen. Ons werk resulteert in duurzame gebouwen, efficiƫnte infrastructuur en toegang tot elektriciteit en zuiver water. Met 16.000 medewerkers in Europa bieden we onze klanten de juiste expertise voor iedere situatie. We voeren wereldwijd projecten uit in 70 landen. Sweco is Europa's toonaangevend ingenieurs-, advies- en ontwerpbureau, met een omzet van ongeveer 18,7 miljard SEK (1,8 miljard EUR). Het bedrijf staat genoteerd op Nasdaq Stockholm.

Sweco Belgium nv, met hoofdzetel in Brussel, stelt ongeveer 1.300 medewerkers te werk. Het landelijk netwerk bestaat uit 9 vestigingen.

Sweco Belgium nv is in vijf divisies georganiseerd met telkens een Division Director aan het hoofd: Industry, Buildings, Energy, Regional Infrastructure en Highways, Waterways & Light Rail. Elke divisie stemt haar dienstverlening af op specifieke klantengroepen met bijzondere aandacht voor de verwachtingen van en de meerwaarde voor de klant. Onze experten bieden meerwaarde in advies, studie, ontwerp, engineering, uitvoering en management van multidisciplinaire projecten. Dit zowel voor klanten in het bedrijfsleven als bij de overheid.